top of page
7800-integroitu.jpg

Maalämpö

Maan sisäinen lämpöenergia riittää vaivattomasti lämmittämään asuntosi läpi koko kylmän Suomen talven. Tämän luonnon oman, puhtaan energian saat tehokkaasti hyödynnettyä Boschin maalämpöpumpulla.

Bosch+Lämpömestari+logo_uusi.jpg

Erikoispitkä takuu

Lämpömestarilta erikoispitkä takuu!

Kun ostat ja asennutat uuden lämpöpumppusi Bosch Lämpömestarilla, saat mukaan erinomaisen lisän: kuuden vuoden takuun ja ilma-vesi- ja maalämpöpumpuille (6-17kW) 10 vuoden kompressoritakuun. 

takuulogo-610-vuotta-2.png

Helppo avaimet käteen -palvelu

Tarjoamme sinulle:

Suunnittelu ja mitoitus

On-off vai invertteripumppu? Minkä syvyinen kaivo? Nämä ovat tärkeitä asioita maalämpöjärjestelmän toimivuuden ja saavutettavan säästön kannalta.  Suunnittelussa otetaan huomioon jokaisen kohteen yksilölliset piirteet, mm. tehontarve, lämpökaivon sijainti ja syvyys yms. Laadimme lähtötietolomakkeen, jonka avulla varmistetaan, että kaikki oleelliset asiat on huomioitu. 

Maalämpökaivon poraus

Kaivon porauksen suorittaa kokenut kumppanimme, Talman energiaporaus

Kiinteähintainen tarjous laitteistosta ja asennuksesta

Suunnittelun ja mitoituksen perusteella laadimme juuri sinulle räätälöydyn tarjouksen. Tiedät tarkalleen, mitä olet ostamassa ja mihin hintaan. 

Asennus ja huolto

Maalämpölaitteiston asennus suoritetaan omilla, asiansa osaavilla, koulutetuilla henkilöillä. Saat meiltä suositukset jatkotoimenpiteistä ja huolloista.

Rahoitus 0% korolla

Halutessasi saat meiltä rahoitustarjouksen projektiin. 

Maksimirahoitus nollakorolla 25 000€. 

Nordea_Joustorahoitus_Merkit_ja_painikkeet_1600x1000_blue.png

Kampanjaesimerkki.

Rahoituksen tarve 10 000€ 

Nimelliskorko 0%

Tilinhoitopalkkio 12,50€/kk

Maksuaika 50kk

Luoton järjestelykulu 560€

Lyhennys 223,70€/kk (järjestelykulu lisättynä luottohintaan)

Luoton kokonaiskustannukset 11 185€

Pyydä tarjous

Yrittäjäntie 4

01800 Klaukkala

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Maalämpöpumpun fiksu toimintaperiaate

Toimintaperiaate

Bosch maalämpöpumppu on loistava vaihtoehto lämmönlähteeksi vesikiertoisella lämmönjaolla varustettuihin rakennuksiin. Maalämpöpumpun avulla pääset käsiksi ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan lämpövarastoon. Lämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta, jolla säästät merkittävästi lämmityskuluissa.

Maalämpö on maaperään, kallioon tai veteen varastoitunutta uusiutuvaa lämpöenergiaa.

Auringon säteilyn tuottama lämpö ulottuu Suomessa noin 15 metrin syvyyteen. Suurin osa maalämpöpumpulla saadusta lämmöstä on kuitenkin geotermistä eli maansisäistä lämpöä. Suomen oloissa geoterminen lämpö on 200 m syvyydessä noin kuusi astetta. Asentamalla taloon maalämpöjärjestelmän, pääsemme käsiksi tuohon ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan lämpövarastoon.

Bosch on laatinut sinulle valintasovelluksen, jossa käydään läpi yksityiskohtaisesti suunnittelussa huomioon otettavat asiat. Tutustu maalämpöpumpun valintasovellukseen!

Maalämpöpumpulla maksimaalista säästöä

Investointi

Investointi maalämpöpumppuun maksaa itsensä takaisin 7–15 vuodessa säästöjen muodossa. Parhaimmillaan säästö voi olla jopa 70 prosenttia. 

Kuukausittaiset kulut eivät välttämättä nouse lainkaan, vaikka maalämpöpumppua varten olisi otettu lainaa. Kun maalämpöpumppu on maksettu, voit nauttia edullisesta energiasta.

Markkinoiden modernein maalämpöpumppu huippuhyötysuhteella ja suurimmilla säästöillä

Compress 7800i LWM -

Huippu-uutuus Bosch Compress 7800i LWM on maalämpöpumppujen aatelia. Moderni värillinen kosketusnäyttö, uskomaton vuosihyötysuhde ja vertaansa vailla oleva automatiikka tekevät siitä oikean maalämpöpumppujen kuninkaan ja takaavat vaivattoman käytön sekä parhaan mahdollisen säästön. Compress 7800i on saatavilla neljässä teholuokassa, joten olitpa sitten uudisrakentaja tai saneeraaja löydät aina sopivan kokoisen maalämpöpumpun.

Tutustu huippu-uutuuteen!

bottom of page