top of page

Putkimaatti Oy

Lämmitä viisaasti

Halusimme tehdä itse ja paremmin. Tästä lähti Putkimaatti Oy:n tarina loppuvuodesta 2018. 

yhteiskuva putkimaatti henkilökunta-2.jpeg

Tarinamme

Putkimaatti Oy on perustettu loppuvuodesta 2018. Perustajajäsenet olivat työskennelleet puoli vuosikymmentä lämpöpumppuja asentavassa yrityksessä yhdessä ja pikkuhiljaa kypsyi ajatus omasta yrityksestä. Asioita haluttiin tehdä paremmin. 

Osaamista LVI-alasta oli vaikka muille jakaa, mutta kaikki tarmo päätettiin keskittää lämpöpumppuihin. Ja vielä tarkemmin ottaen ilma-vesilämpöpumppuihin. Niissä on tulevaisuus. Pääyhteistyökumpaniksi valikoitui Scanoffice Oy, joka tuo maahan Mitsubishi Electricin lämpöpumppuja. 

Pääpaino on ilma-vesilämpöpumpuissa, mutta vuosien varrella on tehty myös kymmeniä maalämpöprojekteja ja asennettu satoja ilmalämpöpumppuja. Asennuksellamme on myös Boschin lämpömestari -sertifikaatti.

liikevaihto putkimaatti 2019-2022.png

Kasvua on tullut kuin itsestään. Sana kiirii ja meiltä halutaan ostaa.

Henkilökunta

Tällä hetkellä (lokakuu 2022) meillä työskentelee 10 rautaista ammattilaista. Olemme onnistuneet rekrytoinneissa loistavasti ja meillä on sitoutunut hyvinvoiva henkilökunta. Kullakin omat vahvuutensa. 

Hoidamme työmaat 95 prosenttisesti omilla asentajilla. Kiireapuna ja esim. vaativissa sähkötöissä käytämme tarkkaan valittuja kumppaneita.  

Asiakkaitamme

Lukumääräisesti suurin osa asiakkaistamme on yksityisiä kotitalouksia, jotka päivittävät lämmitysjärjestelmänsä. 

Asennamme paljon lämpöpumppuja myös liiketiloihin, teollisuushalleihin, kerrostaloihin ja rivitaloihin. Katso lisää referenssit -sivuiltamme. 

Tulevaisuus

Keväällä 2023 Wirmax Oy osti enemmistön Putkimaatti Oy:n osakekannasta. Toiminta jatkuu entisellään, mutta kehitystä tapahtuu entistäkin nopeammin. 

wirmax logo.png

Yhteistyössä Wirmaxin kanssa olemme tehneet isompia hankkeita ja kehittäneet Wirmax Wise -konseptin. 

Wirmax Wise lyhyesti: Lämpöpumpumput, aurinkopaneelit, sähköjen uusinta, sähköautojen lataus ja älykäs ohjaus automaation kautta, kaikki yhdellä sopimuksella saman katon alta. 

bottom of page