top of page

Arvonnan säännöt

1. Arvonta-aika 10.5.2023 - 31.12.2023. 

2. Arvonnan järjestäjä on Putkimaatti Oy. 

3. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. 

4. Voit voittaa palkinnoista jommankumman. Voittaja saa itse valita, kumpi sopii hänelle paremmin. Mikäli esim. ilma-vesilämpöpumppuremontti on keretty tehdä ennen arpajaisvoittoa, hyvitetään kyseinen summa täysimääräisesti. Hyvitys koskee vain Putkimaatti Oy:n suorittamaa ilma-vesilämpöpumppuasennusta. 

5. Arvonta suoritetaan tammikuun 2024 aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti soittamalla, sähköpostilla tai tekstiviestillä. Tai tarpeen mukaan näillä kaikilla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta helmikuun 2024 loppuun mennessä, arvotaan palkinto uudelleen. 

6. Kaikki kampanja-aikana Putkimaatti Oy:n tarjouksen saaneet ovat automaattisesti mukana arvonnassa. 

7. Ilmalämpöpumpun valinnut ja voittanut saa laitteiston toimitettuna kotiosoitteeseen Suomessa, palkinto ei sisällä asennusta. 

8. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. 

9. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ilman erillistä suostumusta. 

10. Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot

11. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

12. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi Putkimaatti Oy:n käyttöön.

bottom of page