Referenssit

Onnistumisia  upeiden asiakkaiden kanssa

Asiakaskokemuksissa Kespet Oy

 

Asensimme öljylämmityksen rinnalle ilma-vesilämpöpumpun, jolla saavutetaan noin 8000 euron vuosittainen säästö!

Katso videolta mitä vikoja asiakas löysi meidän toiminnasta!

rakennusliike ripatti.jpeg

Rakennusliike Ripatti Oy, Klaukkala

Asensimme 3kpl Fujitsun suurtehoilmalämpöpumppuja lämmittämään ja viilentämään Ripatin hallia. Kaasulämmitys irtisanottiin.

 

Katso minkälaiseen pakkaseen asti pumppujen teho riittää! 

Mäntyniemen paikalta purettu nykyään Helsingin Meilahdessa sijaitseva Villanybacka sai uuden lämmitysjärjestelmän. Nykyisin n. 85-90% vuoden lämmityksestä hoitaa vesi-ilmalämpöpumppu. Kovimmat pakkaset hoitaa vanha öljylämmitys. Asiakkaan lämmitys kustannukset ja hiilijalanjälki puolittuu jotka olivat suurin syy järjestelmän hankintaan.

ilma-vesilämpöpumppu lahti

Järvenpää. Lämmitysjärjestelmän asennus ei ole mikää iso homma, kun kutsuu ammattilaiset paikalle. Yleensä pumppu pyörii jo ensimmäisen asennuspäivän jälkeen 😎🛠 Tässä kohteessa lisättiin 300l käyttövesi varaaja suuren kulutuksen vuoksi.(yht 500)💧

vesi-ilmalämpöpumppu öljyn rinnalle

Lahti. Maalämpö ei ole itsestään selvyys. On paikkoja mihin ei saa energiakaivoa porata,tällöin järkevin vaihtoehto on ilma-vesilämpöpumppu.

vesi-ilmalämpöpumppu asennettuna
likaisen tilan lämpöpumppu

Nummela. Asiakkaamme puusepänverstas sai likaisentilan lämpöpumput ! Meiltä löytyy kaikkiin tiloihin lämpöpumppuratkaisut jolloin asiakas säästää rahaa lämmityskuluissa!🌲🌿

Lohja. As Oy Mineriitinkuja 1 siirtyi hybridilämmitykseen. Nykyisen öljyn rinnalle asennettiin Mitsubishi Electric ilmavesilämpö-järjestelmä.

Mineriitinkuja 1 ilma-vesilämpöpumppu
vesi-ilmalämpöpumppu asennettuna öljyn rinnalle

Asiakkala. Luomatec Oy:n kiinteistöön asennetaan parhaillaan Mitsubishi Electricin PUHZ- SHW230YKA2 -energiansäästäjää. Samaan syssyyn laitettiin pari jäähdytyspumppua toimistotiloihin.

Asiakkaamme tulee säästämään tällä ratkaisulla rahaa joka vuosi lähes 9000€. Siinä ei montaa vuotta mene, että laitteisto on maksanut itsensä takaisin.

Ja mukavan viileät toimistotilat, ai että! 🤩

Saammeko tehdä sinustakin tyytyväisen asiakkaan?

Jätä yhteystiedot

Kiitos yhteystiedoista!