top of page
Ilma-vesilämpöpumppu-Sunset in the Woods_edited.jpg

Ilma-vesilämpöpumppu omakotitaloon

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU ON YKSI PARHAITA HANKINTOJA, MITÄ VOIT KOTIISI TEHDÄ!

 

- Ilma-vesilämpöpumpulla voit säästää rakennuksesi lämmityskustannuksissa jopa yli 60%

- maksaa itsensä takaisin 5-7 vuodessa (keskimäärin)

- halvempi kuin maalämpö

- nopea projekti, yleensä alle 2 päivää

Suomalaista_palvelua_su_eng_blue_rgb.png

Pumppuja on nyt hyvin saatavissa myös nopeaan toimitukseen!
Ota yhteyttä, olemme sinua varten!

5 yleisintä syytä asennuttaa ilma-vesilämpöpumppu

Energiatehokkuus

Ilma-vesilämpöpumput ovat energiatehokkaita. Niillä päästään lähes maalämmön tasoiseen energiatehokkuuteen, mutta huomattavasti edullisemmalla hankintahinnalla. Vuotuinen hyötysuhde on noin 2,5-3 kertaa parempi kuin esimerkiksi öljy- tai kaasukattilalla tai suoralla sähkölämmityksellä. 

Kustannussäästöt

Hyödyntämällä ulkoilmasta saatavaa ilmaista energiaa voidaan säästää merkittäviä summia rahaa. Vaihtamalla esimerkiksi sähkölämmityksen ilma-vesilämpöpumppulämmitykseen, vuosittainen lämmitykseen käytettävä sähkö vähintään puolittuu.

Ympäristönäkökulmat

Ilma-vesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta. Vaihtamalla lämpöpumppulämmitykseen pienennät huomattavasti hiilijalanjälkeäsi. Miksipä emme jättäisi jälkeemme puhtaampaa maapalloa, jos se on mahdollista? 

Mukavuus

Nykyaikainen lämmitysjärjestelmä on helppokäyttöinen ja pitää lämmön tasaisena ympäri vuoden. Lämmönsäätö on helppoa. Halutessaan kodin lämpötilaa voi säätää etänä puhelimella, jolloin voit esimerkiksi laskea kodin lämpötilaa reissun ajaksi. 

Luotettavuus

Uusi laitteisto on huoleton ja siinä on takuu mahdollisten vikojen varalle. Tämä vähentää stressiä vanhan laitteiston hajoamisesta joulupyhinä tai muutoin epämiellyttävänä hetkenä. 

Nordea rahoitus nollakorolla!

Kampanjaesimerkki.

Rahoituksen tarve 10 000€ 

Nimelliskorko 0%

Tilinhoitopalkkio 12,50€/kk

Maksuaika 50kk

Luoton järjestelykulu 560€

Lyhennys 223,70€/kk (järjestelykulu lisättynä luottohintaan)

Luoton kokonaiskustannukset 11 185€

Yllä oleva laskelma on havainnollistava esimerkki. Varsinainen haettavan luottotilin mukainen laskelma näytetään luottohakemuksella, kun haettava luottoraja ja luottotilin eräpäivä on valittu. Joustorahoituksen korko on 3 kuukauden euribor-korko lisättynä 4,7 %-12,0 %-yksiköllä (vaihteluväli). Esimerkiksi kun Joustorahoituksen nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (09/2019) + 8 %, todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 13,7 % ja luottohinta 5 358 € tai kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (09/2019) + 12,0 % todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 18,2 % ja luottohinta 5 469 €. Laskennassa on huomioitu kuukausittainen 12,50 euron tilinhoitomaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 000 - 50 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Kampanjaehdot pätevät vain tähän ostoon ja ovat voimassa Joustorahoitus-asiakkaille. Kun teet ostoksesi Joustorahoituksella saat ostolle 40 kk korotonta maksuaikaa tasaerissä. Maksat tasaeräajalta ainoastaan kuukausittaisen tilinhoitomaksun. Joustorahoituksen muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.

Nordea_Joustorahoitus_Merkit_ja_painikkeet_1600x1000_blue.png

Energiansäästölaskuri

energiansaastolaskuri.png

Selvitä laskurilla, kuinka paljon voisit säästää lämmityslaskussa! 
Laskuriin tästä tai kuvaa klikkaamalla

Selvitä hinta-arvio kohteestasi laskurilla!

Näyttökuva 2023-6-19 kello 8.51.13.png

Selvitä sinulle sopivan paketin hinta muutamalla klikkauksella! Valitse sopiva laitteisto, sopivat lisävarusteet ja selvitä hinta asennettuna. 

mitsubishi%252520electric%252520logo_edi

MITSUBISHI ELECTRIC

-ilma-vesilämpöpumppujen valtuutettu jälleenmyyjä.

Ilma-vesilämpöpumppu

Viljami kertoo, miksi valita Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu Putkimaatin asentamana. 

Kuinka varmistamme laadukkaan lopputuloksen ja tyytyväisen asiakkaan?  

Yksinkertaisilla asioilla. Lyhyt vastaus on dokumentaatio. 

Tarjousvaiheessa

- Laadimme tarjousta tehdessä aina lähtötietolomakkeen. Lomake ohjaa tarjouksen tekijää käymään läpi oikeat asiat. Näin jokainen remonttiin vaikuttava asia tulee huomioitua. Raportti jää asiakkaalle. 

- Otamme kuvat kohteesta, jolloin asentajan ei tarvitse arvailla kohteeseen mennessä, mitä työkaluja ja tarvikkeita siellä tarvitaan. 

Asennusvaiheessa

- Laadimme vastaanottopöytäkirjan kuvineen tehdyistä töistä. Laitteiden sarjanumerot otetaan ylös. 

- Mahdolliset puutteet/jälkitoimitukset kirjataan pöytäkirjaan, jotta ne on helppo kummankin osapuolen todeta jälkikäteen. 

Asennuksen jälkeen

- Kysymme aina palautteen ja arvostelun työstä muutaman päivän asennuksen jälkeen. 

Kuten todettua, nämä ovat yksinkertaisia asioita. Mutta yllättävän harvalla yrityksellä nämä ovat todella kunnossa. Meillä on.  

Ajankohtaisia blogikirjoituksia

Haluatko energialaskusta yli puolet pois?

Säästö

Ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa edullisella hyötysuhteella ulkoilmasta talosi lämmitysvesikiertoon tehokkaasti myös pakkaskeleillä ja lämmittää samalla myös käyttöveden.

Katso täältä toteutuneet säästöt muutamassa erilaisessa omakotitalossa! 

Laite on erittäin ympäristöystävällinen valinta lämmitysmuodoksi, koska pienemmän kulutuksen ansiosta se pienentää hiilijalanjälkeäsi. Ilma-vesilämpöpumpun asennus ei myöskään edellytä tontin mylläämistä porauskalustolla, kuten esimerkiksi maalämpöpumppua asennettaessa. Pihapiirisi säilyy ennallaan asennuksen jälkeenkin.

Ulkoilma sisältää valtavasti lämpöenergiaa – energiaa jonka ulkoyksiköt osaavat ottaa talteen parhaalla mahdollisella tavalla. Nykyaikainen, pitkälle kehittynyt invertteritekniikka optimoi ilmasta saatavan lämpöenergian määrän käyttämällä samanaikaisesti minimaalisen määrän energiaa lämmön talteenottoprosessissa.

Ilmavesilämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, mikä tarkoittaa, että voit aina valita rakennukseesi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.

Ilma-vesilämpöpumpun toimintaperiaate

Toimintaperiaate

Ulkoilmassa on lämpöä aina absoluuttiseen nollapisteeseen (-273,15'C) asti. 

 

Ilma-vesilämpöpumppu kerää lämpöenergiaa ilmasta vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja käyttöveteen. Kompressorin avulla menovesi voidaan hyvillä ilma-vesilämpöpumpulla lämmittää jopa +60°C asti.

Ulkoyksikössä on puhallin joka kierrättää höyrystimen läpi ulkoilmaa, jonka lämpö muuttaa höyrystimen kylmäaineen kaasuksi. Ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikössä oleva kompressori puristaa kaasuksi muuttuneen kylmäaineen korkeampaan paineeseen, joka kuumentaa kaasua entisestään. Tämän kuuman kaasun avulla voidaan lämmittää talon lämmönjakojärjestelmän vesi ja lämmin käyttövesi.

Ilma-vesilämpöpumpun hinta asennettuna 

Omakotitalo, saneeraus- tai uudiskohde

Ilma-vesilämpöpumpun hinta asennettuna omakotitaloon on noin 9 000- 20 000€. Hintaan vaikuttaa mm. talon koko, uusitaanko koko järjestelmä vai asennetaanko vesi-ilp nykyisen lämmönlähteen rinnalle. Lue lisää täältä! 

 

Saneerauskohteessa asennuksen osuudesta saa kotitalousvähennyksen (tai muuta tukea), jonka vaikutus hintaan on useita tuhansia euroja. 

Isommat kohteet

Alkaen 10 000€. Hinta muodostuu rakennuksen koon ja projektin laajuuden perusteella. 

Tällä hetkellä valtio tukee lämmitysmuodon vaihtamista ekologisempaan. Lue lisää alta. 

Saatavilla olevat tuet

Tuet

Valtio tukee rahallisesti toimia, joilla pienennetään päästöjä. Tällä hetkellä tukia on saatavilla mm. Aralta ja Ely-keskukselta. 

Öljylämmityksestä luopuvat voivat saada 4000€ avustuksen Ely-keskukselta. Lue lisää täältä: https://www.ely-keskus.fi/oljylammityksen-vaihtajalle

Sähkölämmityksestä tai muusta energiamuodosta tehokkaampaan siirtyvät voivat saada 4000€ tai 6000€ Aralta. 

https://www.ara.fi/fi-FI/Lainat_ja_avustukset/Energiaavustus

Yritykset saavat tukea lämpöpumppuhankkeisiin Business Finlandilta. 

Autamme sinua tekemään hakemuksen oikeaan paikkaan ja oikealla tavalla. 

Ilma-vesilämpöpumppu (VILP)(UVLP)

ULVP, VILP

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu sekä uusiin että vanhoihin rakennuksiin. Sitä käytetään yhä suuremmassa määrin myös teollisuusrakennusten, rivitalojen ja jopa kerrostalojen lämmittämiseen. Ilma-vesilämpöpumpusta käytetään myös nimeä vesi-ilmalämpöpumppu, VILP tai ilmavesilämpöpumppu. Ilma-vesilämpöpumpun etuna maalämpöpumppuun verrattuna on hankintahinta sekä helppo asennettavuus. Usein esimerkiksi maaperä tai maalämpökaivoille tarvittava tila hankaloittaa maalämpöpumpun asennusta ja usein näihin kohteisiin ilma-vesilämpöpumppu on optimaalinen ratkaisu. Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan korvata aiempi lämmitysjärjestelmä tai se voidaan asentaa aiemman lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Oletko kyllästynyt odottamaan yhteydenottoa? Anna meidän näyttää palveluasenteemme!
Jätä yhteystietosi
bottom of page